Loteria Vizelor | Cerinte Loteria Vizelor | Poze Loteria Vizelor | Selectare Loteria Vizelor | Intrebari Frecvente

SELECTAREA APLICANtILOR

Aplicantii vor fi selectionati aleatoriu de un calculator, din toate formularele de inregistrare calificate.
Toti cei înscrisi la Diversity Visa (DV-2012) vor trebui sa acceseze pagina de web E-DV la Verificarea Statutului Inregistrarii pentru a afla daca inregistrarea lor a fost selectionata sau nu in loteria DV. Cei selectionati vor fi instiintati prin Verificarea Statutului Inregistrarii disponibila începând cu data de 1 mai 2011 pe pagina de web E-DV la www.dvlottery.state.gov. Cei selectionati vor fi directionati catre o pagina de confirmare care le va furniza instructiuni ulterioare incluzând informatii asupra taxelor asociate imigrarii în Statele Unite ale Americii. Verificarea Statutului Înregistrarii va fi SINGURUL mijloc prin care cei selectionati vor putea afla daca au fost selectionati sau nu pentru DV-2012. Centrul Consular Kentucky nu va trimite scrisori de notificare. Cei selectionati aleatoriu NU VOR FI ÎNSTIINTATI PRIN E-MAIL. Persoanele neselectionate vor fi înstiintate asupra faptului ca nu au fost selectionate pe pagina de web « Entry Status Check». Ambasadele si Consulatele Statelor Unite nu vor putea furniza o lista a aplicantilor selectionati. Sotiile/sotii si copiii necasatoriti, sub 21 ani, ai aplicantilor desemnati câstigatori pot de asemenea solicita vize pentru a însoti sau urma aplicantul principal. Vizele pentru DV-2012 vor fi eliberate în perioada 1 octombrie 2011 - 30 septembrie 2012.

Procesarea formularelor de inregistrare si eliberarea vizelor aplicantilor desemnati castigatori care indeplinesc criteriile cerute precum si a membrilor lor de familie eligibili TREBUIE sa aiba loc pana la miezul noptii al datei de 30 septembrie 2012.
Sub nici o forma vizele in cadrul programului de loterie nu pot fi eliberate sau aprobate după aceasta data si nici membrii de familie nu pot obtine vize in cadrul programului de loterie pentru a urma aplicantul principal in Statele Unite dupa aceasta data.

Pentru a li se elibera vize de imigrare DV, aplicantii trebuie sa indeplinească TOATE cerintele de calificare ale legilor Statelor Unite. Aceste cerinte pot mari simtitor nivelul de verificare efectuat si timpul de procesare pentru persoanele nascute in cateva tari listate in aceasta nota, dar fara sa se limiteze la, tari identificate ca sponsori ai terorismului.